Egberink dakbedekkingen specialist in dakbedekken

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Daardoor is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte- en lichthellende daken is bitumen vaak de ideale oplossing.

Lees verder

EPDM dakbedekking

De EPDM dakbedekking is een elastische rubberfolie met bijzondere eigenschappen. Door de combinatie van eigenschappen is EPDM dakbedekking zeer geschikt voor platte en licht hellende daken.

Lees verder
Egberink dakbedekkingen - dakbedekken - epdm dakbedekking
Egberink dakbedekkingen - dakbedekken - pvc dakbedekking

PVC dakbedekking

De PVC dakbedekking kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijs in verhouding tot de kwaliteit van de dakbedekking. PVC dakbedekking is de meest toegepaste kunststof dakbedekking.

Lees verder

Zinken dakbedekking

Daken van zink zijn sterk in opkomst. De uitstraling is prachtig en zink is geschikt voor vele dakvormen. Zinkwerk, zoals dat vroeger werd genoemd, kan worden toegepast op zowel moderne als traditionele architectuur.

Lees verder

Dakshingles

Bitumineuze dakshingles bestaan uit een bitumen geïmpregneerde inlage van glasvlies die aan beide zijden is bedekt of gecoat met bitumen.

Lees verder

Plastisol daktrim

Een plastisol daktrim of afdekplaat is een metalen plaat die voorzien is van een kunststof coating. Een plastisol plaat kan in vrijwel elke vorm worden gezet en is daarom zeer geschikt voor het afwerken van dakranden en boeien.

Lees verder
Egberink dakbedekkingen - dakbedekken - plastisol daktrim

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid